κωδ. Α-6463
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 76 τ.μ., 60.000€

u_photos/A--303088732.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6463
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
76 τ.μ.
Τιμή
60.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
789€
Όροφος
2ος όροφος
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 76 τ.μ., 60.000€

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛ.ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ, αρχές Κασσάνδρου, πωλείται γωνιακό διαμέρισμα 76τμ στον 2ο όροφο με 2 Υπνοδωμάτια, χωριστό Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο είναι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΙΚΩΣ, διατίθεται ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ κι ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και έχει πολύ άνετους χώρους με καλή διαρύθμιση. Ανακαινισμένη, μεγάλη κι εξοπλισμένη κουζίνα , ανακαινισμένο μπάνιο, καινούρια κουφώματα με ενεργειακά τζάμια και σίτες, ατομική θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου και θωρακισμένη πόρτα.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Γωνιακό Διαμπερές Βαμμένο Φωτεινό Κατοικίδιο Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Επενδυτικό Για φοιτητές Μπαλκόνι Ντουλάπα ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2019 ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ 400€/μήνα για δύο χρόνια κοινοχρηστα 5€ €Εμβαδόν Μπαλκονιών 6 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κατάσταση Ακινήτου Ανακαινισμένο Μερικώς Μπάνιο Ανετο Πλήρως Ανακαινισμένο με παράθυρο Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Κουζίνα Αυτόνομη Πλήρως ανακαινισμένη-μεγάλη με μπαλκόνι Προσανατολισμός Βορειοδυτικός Ενεργειακή Κλάση Ε Επιπλωμενο Εξοπλισμένο Πλήρως (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές) Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Σαλόνι Μεγάλο με μπαλκόνι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Μερικώς Ποιότητα Κτιρίου Μετρια Δάπεδο Ξύλο και Μωσαϊκό Διεύθυνση ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛ.ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.