κωδ. Α-6473
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 55 τ.μ., 103.000€

u_photos/A-1566496027.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6473
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
55 τ.μ.
Τιμή
103.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1873€
Όροφος
8ος όροφος
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 55 τ.μ., 103.000€

ΑΙΓΛΗ - Εκκλ. Αγίου Δημητρίου, πωλείται ρετιρέ διαμέρισμα 8ου ορόφου με καταπληκτική θέα στην Πλατεία Αριστοτέλους και την θάλασσα, 55τμ, με 1 Υπνοδωμάτιο (και δυνατότητα για 2ο), χωριστό Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο είναι εμπρόσθιο, με μεγάλη βεράντα, και διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, καινούρια ενεργειακά κουφώματα, και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Άριστη επιλογή για επένδυση καθώς είναι μια ανάσα από την Πλατεία Αριστοτέλους και δίπλα στα Πανεπιστήμια. Εξαιρετικό ακίνητο με μοναδική θέα!
**ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ***
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Πράσινη κάρτα σεισμού Κατοικίδιο Επενδυτικό Φωτεινό Χρήζει Ανακαίνισης Για φοιτητές ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Διπλά Τζάμια Επιπλωμενο Ρετιρέ Εμβαδόν Μπαλκονιών 12 τ.μ.κοινοχρηστα 14 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 1970 Διεύθυνση ΑΙΓΛΗ - Εκκλ. Αγίου Δημητρίου Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Ενεργειακή Κλάση Ε Κουζίνα Ημιαυτόνομη - Χρήζει Ανακαίνισης Θέα Θάλασσα και Πλατεία Αριστοτέλους Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Μεγάλο μπροστά Προσανατολισμός Νοτιοανατολικός Δάπεδο Ξύλο και Μωσαϊκό Μπάνιο Χρήζει ανακαίνισης Κατάσταση Ακινήτου Χρήζει εργασιών

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.