κωδ. Α-6474
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμέρισμα προς Πώληση 80 τ.μ., 110.000€

u_photos/A-1570124250.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6474
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
80 τ.μ.
Τιμή
110.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1375€
Όροφος
5ος όροφος
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμέρισμα προς Πώληση 80 τ.μ., 110.000€

ΦΑΛΗΡΟ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ και ΕΔΜ.ΡΟΣΤΑΝ, πωλείται ρετιρέ διαμέρισμα 5ου ορόφου 80τμ, με 2 Υπνοδωμάτια (και δυνατότητα για 3ο), χωριστό Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο είναι εμπρόσθιο, με μεγάλη βεράντα, και διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και θωρακισμένη πόρτα και 2 αποθήκες. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση αλλά και εξαιρετική επιλογή για επένδυση καθώς είναι κοντά στα Πανεπιστήμια. Πολύ εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο της πόλης.
**ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ***
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Αποθήκη Διαμπερές ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Πράσινη κάρτα σεισμού Επενδυτικό Χρήζει Ανακαίνισης Διπλά Τζάμια Φωτεινό Επιπλωμενο Για φοιτητές Κατοικίδιο Ρετιρέ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα κοινοχρηστα 14 €Εμβαδόν Μπαλκονιών 18 τ.μ.ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 1970 Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Πόρτα Απλή Κουζίνα Αυτόνομη - Χρήζει Ανακαίνισης Ενεργειακή Κλάση Ε Ποιότητα Κτιρίου Καλή Σαλόνι Μεγάλο με μπαλκόνι Προσανατολισμός Νοτιοανατολικός Δάπεδο Ξύλο και Μωσαϊκό Μπαλκόνι Πολύ μεγάλο μπροστά Διεύθυνση ΦΑΛΗΡΟ Μπάνιο Χρήζει ανακαίνισης Κατάσταση Ακινήτου Χρήζει εργασιών

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.