κωδ. Α-6478
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 45 τ.μ., 39.000€

u_photos/A-1032339430.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6478
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
45 τ.μ.
Τιμή
39.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
867€
Όροφος
Ημιυπόγειο
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 45 τ.μ., 39.000€

Εκκλ.Αγίας Σοφίας πλησίον, πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 45τμ με 1 Υπνοδωμάτιο, ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονα ανακαινισμένου σπιτιού όπως θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφώματα ενεργειακά PVC, Κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση του χώρου, καινούριες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, πατώματα με πλακάκι, καθώς και πολλά άλλα. Ήσυχο σπίτι, τοποθετημένο στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου. Κατάλληλο για επένδυση με απόδοση 8%. Το διαμέρισμα αν και ημιυπόγειο είναι εξόχως φωτεινό.
**ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ***
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Επενδυτικό ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Βαμμένο Φωτεινό Διπλά Τζάμια Κατοικίδιο Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Για φοιτητές Πράσινη κάρτα σεισμού Ντουλάπα Κλιματισμός Εμβαδόν Μπαλκονιών 0 τ.μ.ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2019 κοινοχρηστα 8 €Θέα ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Προσανατολισμός Βόρειος Ενεργειακή Κλάση Δ Διεύθυνση Εκκλ.Αγίας Σοφίας πλησίον Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Αυλή Πρόσβαση από κοινόχρηστη πόρτα τ.μ.Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.