κωδ. Α-6480
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 43 τ.μ., 89.000€

u_photos/A--1471484041.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6480
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
43 τ.μ.
Τιμή
89.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2070€
Όροφος
4ος όροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 43 τ.μ., 89.000€

ΕΓΝΑΤΙΑΣ και ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, δίπλα στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, πωλείται ΠΛΗΡΩΣ και ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο διαμέρισμα 4ου ορόφου 43τμ, με 1 Υπνοδωμάτιο, ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι ριζικά ανακατασκευασμένο , με νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και διαθέτει κάθε πολυτέλεια ενός σύγχρονου ακινήτου όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, ενεργειακά κουφώματα PVC, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικό, ντουλάπα, και πολλά άλλα. Ιδανική επιλογή για επένδυση καθώς είναι πραγματικά μια ανάσα από τα Πανεπιστήμια και στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου.
***ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ***
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Για φοιτητές Διπλά Τζάμια Κατοικίδιο Κλιματισμός Μπαλκόνι ΟΠΙΣΘΙΟ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Πράσινη κάρτα σεισμού Βαμμένο Επενδυτικό ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ντουλάπα Διαθέσιμο Από 1/8/2019 κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2019 Εμβαδόν Μπαλκονιών 5 τ.μ.Θέα ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο Προσανατολισμός Βορειοδυτικός Ενεργειακή Κλάση Δ Διεύθυνση ΕΓΝΑΤΙΑΣ και ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου ΚΑΛΗ Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.