κωδ. Α-6494
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμέρισμα προς Πώληση 75 τ.μ., 109.000€

u_photos/A--2073651819.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6494
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
75 τ.μ.
Τιμή
109.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1453€
Όροφος
1ος όροφος
Έτος κατασκ.
1967
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμέρισμα προς Πώληση 75 τ.μ., 109.000€

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ-ΑΛΕΞ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, πωλείται πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο γωνιακό διαμέρισμα 1ου ορόφου, 75τμ, με 2 Υπνοδωμάτια, ΣαλοΚουζίνα και 2 Μπάνια. Το ακίνητο είναι φωτεινό, διαμπερές και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονα ανακαινισμένου σπιτιού όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφώματα ενεργειακά PVC με διπλά τζάμια, Κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση του χώρου, ντουλάπα, καινούριες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, πατώματα με γρανιτοπλακάκι, καθώς και πολλά άλλα. Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο της πόλης, κοντά στα Πανεπιστήμια και με πολύ εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο της πόλης.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
**ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ**
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Γωνιακό Διαμπερές Πράσινη κάρτα σεισμού Διπλά Τζάμια ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Βαμμένο Επενδυτικό ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Ντουλάπα Φωτεινό Για φοιτητές Κατοικίδιο Κλιματισμός κοινοχρηστα 12 €Μπάνιο 2: 1 Μεγάλο και 1 πιο μικρό Πλήρως Ανακαινισμένα ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2019 Εμβαδόν Μπαλκονιών 8 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Ενεργειακή Κλάση Δ Προσανατολισμός Δυτικός Διεύθυνση ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Καλό Μπροστά-Πίσω βοηθητικά Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Γωνιακή Πλήρως ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.