κωδ. Α-6496
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ), Διαμέρισμα προς Πώληση 62 τ.μ., 75.000€

u_photos/A-1765985586.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6496
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
62 τ.μ.
Τιμή
75.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1210€
Όροφος
4ος όροφος
Έτος κατασκ.
1982
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΑ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ), Διαμέρισμα προς Πώληση 62 τ.μ., 75.000€

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, σε πολυκατοικία του 1982 (ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ) πωλείται εμπρόσθιο διαμέρισμα 62τμ στον 4ο όροφο με 2 Υπνοδωμάτια, χωριστό Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει θέση Parking στην πιλοτή (κατόπιν συνεννόησης) είναι διαμπερές, φωτεινό και με νότιο προσανατολισμό. Υπάρχει η δυνατότητα για εγκατάσταση ατομικής θέρμανσης με φυσικό αέριο. Άριστη επιλογή για ιδιοκατοίκηση καθώς είναι σε μια εξαιρετική γειτονιά και σε οικογενειακή πολυκατοικία.
***Για άμεση υπόδειξη καλέστε στο 6977402430.***
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Διαμπερές Πράσινη κάρτα σεισμού Επενδυτικό Κατοικίδιο Για φοιτητές Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Ντουλάπα ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Επιπλωμενο Χρήζει Ανακαίνισης κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 1981 Εμβαδόν Μπαλκονιών 8 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο με μπανιέρα - Χρήζει ανακαίνισης Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Πόρτα Απλή Διεύθυνση ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Κουζίνα Αυτόνομη, Χρήζει Ανακαίνισης Ενεργειακή Κλάση Ε Ποιότητα Κτιρίου Καλή Δάπεδο Μάρμαρο και Ξύλο Μπαλκόνι Μπροστά σχετικά καλό-πίσω βοηθητικές Προσανατολισμός Νότιος Κατάσταση Ακινήτου Χρήζει ολικής ανακαίνισης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.