κωδ. Α-6568
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 120 τ.μ., 420.000€

u_photos/A--1272336032.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6568
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
120 τ.μ.
Τιμή
420.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3500€
Όροφος
8ος όροφος
Έτος κατασκ.
1969
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 120 τ.μ., 420.000€

ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΤΣΙΜΙΣΚΗ, πωλείται ΠΛΗΡΩΣ και ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 8ο όροφο, 120τμ (καθαρά 110τμ), με 3 μεγάλα Υπνοδωμάτια, άνετη ΣαλοΚουζίνα, Μπάνιο και WC. Το διαμέρισμα είναι νοτιοδυτικό και φωτεινότατο, με ένα πολύ καλό μπαλκόνι με ευχάριστη θέα. Έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ολικής ανακατασκευής με νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πατώματα με γρανιτοπλακάκι, και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως εγκατάσταση για ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ενεργειακά κουφώματα PVC με διπλά τζάμια, αναμονές για κλιματιστικά, καθώς και πολλά άλλα. Εξαιρετική δουλειά στις εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου όπως και στα υλικά αυτής. Παρέχεται διετής γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας. Ιδανικό τόσο για επένδυση όσο και για μόνιμη κατοικία. Μοναδικό ακίνητο για όλους όσοι αναζητούν ένα σπάνιο ακίνητο στην πραγματική καρδιά του Κέντρου της πόλης. Παρέχεται γραπτή διετής (2 έτη) εγγύηση καλής λειτουργίας.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές Επενδυτικό Διπλά Τζάμια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Πράσινη κάρτα σεισμού ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Βαμμένο ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Φωτεινό Για φοιτητές Κατοικίδιο Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα WC 1 Εμβαδόν Μπαλκονιών 12 τ.μ.ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2019 κοινοχρηστα 25 €Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κλιματισμός Αναμονή Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Ποιότητα Κτιρίου Αρκετά καλή Ενεργειακή Κλάση Δ Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Μπαλκόνι Καλό Μπροστά Σαλόνι Μεγάλο με μπαλκόνι Προσανατολισμός Νοτιοδυτικός Διεύθυνση ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΤΣΙΜΙΣΚΗ Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Θέα Πολύ ευχάριστη ανοιχτωσιά Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη πολύ καλή

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.