Η Εταιρεία

H ACB Real Estate είναι μια δυναμική μεσιτική εταιρία που ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη της κτηματαγοράς που σφυρηλατηθήκανε από το 2009 και μεσούσης της οικονομικής κρίσης εμπέδωσαν ότι σημασία έχει ο άνθρωπος και η κάλυψη μιας από τις πιο βασικές του ανάγκες όπως είναι η στέγαση, είτε κατοικίας είτε επαγγελματικής στέγης.   
 
Στην καρδιά της πόλης, βρίσκεται το μεσιτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, ACB Real Estate. Υπηρετώντας την κτηματαγορά της πόλης μας για εννιά συναπτά έτη και λειτουργώντας επί καθημερινής βάσης γνωρίζουμε ίσως καλύτερα από κάθε άλλον το πως θα σας βοηθήσουμε για εξεύρεση του ακινήτου που αναζητείτε σε περιοχές όπως το Ιστορικό-Εμπορικό Κέντρο,τα Πανεπιστήμια, την Νέα Παραλία, την Καλαμαριά,Φάληρο, Παπάφειο, Ευζώνων,Μπότσαρη, Δελφών και εν γένει όλο το κομμάτι του Ανατολικού κέντρου της πόλης, καθώς και σε περιοχές όπως η Άνω Πόλη, οι Σαράντα Εκκλησιές, ο Αγ. Παύλος, η Ευαγγελίστρια και το CITY GATΕ.
Η ACB Real Estate είναι η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για πωλήσεις κατοικιών στη Θεσσαλονίκη και ενοικιάσεις κατοικιών στη Θεσσαλονίκη.
 
Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της ACB  Real Estate στην κτηματαγορά, εγγυώνται ότι θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και κυρίως με σεβασμό την πιο βασική σας ανάγκη, την εύρεση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης!
 
Η ACB Real Estate πλαισιωμένη από μία ομάδα έμπειρων κτηματομεσιτών, μηχανικών, αριχτεκτόνων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και τεχνιτών προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
 

 

ACB Real Estate

Διεύθυνση:
Φιλίππου 75-77 (Κατάστημα)
Τ.Κ. 54635, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:
2310 550510

Κινητό:
6957 171164

Email:
info{ta}acb{tod}gr

Χάρτης της έδρας μας