κωδ. Α-7126
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Ενοικίαση 94 τ.μ., 500€

u_photos/A-640485176.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7126
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
94 τ.μ.
Τιμή
500€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
5€
Όροφος
4ος όροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Ενοικίαση 94 τ.μ., 500€

ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ και ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ενοικιάζεται διαμέρισμα 94τμ στον 4ο όροφο, αποτελούμενο από 2 Υπνοδωμάτια, Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, καινούρια ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, ντουλάπες, πάτωμα με πλακάκι και ξύλο σε εξαιρετική κατάσταση, και κουζίνα-μπάνιο σε αρκετά καλή κατάσταση. Φωτεινό σπίτι, με άνετο μπαλκόνι εμπρός. Κατάλληλο για φοιτήτρια/τη, με πολύ εύκολη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια και στο Κέντρο της πόλης.
*ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!
**Για άμεση υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6934204615.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Διπλά Τζάμια ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Ντουλάπα Φωτεινό Για φοιτητές κοινοχρηστα 15 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2005 Εμβαδόν Μπαλκονιών 8 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο σε καλή κατάσταση Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Κατάσταση Ακινήτου Αρκετά Καλή Κουζίνα Αυτόνομη σε καλή κατάσταση Ενεργειακή Κλάση Ε Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Διεύθυνση ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ και ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Μπροστά καλές-πίσω βοηθητικές Προσανατολισμός Νοτιοανατολικός Δάπεδο Πλακάκι και Ξύλο σε άριστη κατάσταση

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.