κωδ. Α-7129
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Ενοικίαση 59 τ.μ., 360€

u_photos/A-1693559056.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7129
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
59 τ.μ.
Τιμή
360€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
6€
Όροφος
8ος όροφος
Έτος κατασκ.
1955
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Ενοικίαση 59 τ.μ., 360€

ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, δίπλα στον Λευκό Πύργο, ενοικιάζεται διαμέρισμα 59τμ στον 8ο όροφο (δεν είναι ο τελευταίος), με 1 Υπνοδωμάτιο (και με δυνατότητα για 2ο), δίχωρο Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο εκτός από ένα μεγάλο μπαλκόνι εμπρός με πολύ ανοιχτωσιά, διαθέτει ατομική θέρμανση με θερμοπομπούς, ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, 2 ντουλάπες, πάτωμα με πλακάκι, τέντες, κλπ. Κατάλληλο για φοιτήτρια/τη, με πολύ εύκολη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια, αλλά ταυτόχρονα και ιδανικό για εργαζόμενο καθώς είναι τοποθετημένο σε κομβικό σημείο του Κέντρου.
*ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές Για φοιτητές Φωτεινό Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Διπλά Τζάμια ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ κοινοχρηστα 12 €Ρετιρέ 1η εσοχή ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2005 Εμβαδόν Μπαλκονιών 30 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Προσανατολισμός Ανατολικομεσημβρινός Μπάνιο Άνετο σε καλή κατάσταση Θέα Ανοιχτωσιά Κουζίνα Αυτόνομη σχετικά μικρή με μπαλκόνι Σαλόνι Δίχωρο με μπαλκόνι Ενεργειακή Κλάση Ε Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Κατάσταση Ακινήτου Καλή Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Μπροστά πολύ καλό-πίσω βοηθητικές Δάπεδο Πλακάκι Διεύθυνση ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.