κωδ. Α-6753
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, Διαμέρισμα προς Πώληση 68 τ.μ., 119.000€

u_photos/A-4904197.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6753
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΜΠΟΤΣΑΡΗ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
68 τ.μ.
Τιμή
119.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1750€
Όροφος
3ος όροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΜΠΟΤΣΑΡΗ, Διαμέρισμα προς Πώληση 68 τ.μ., 119.000€

ΔΕΛΦΩΝ με ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, πωλείται διαμπερές διαμέρισμα 68τμ με 2 Υπνοδωμάτια, άνετη ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο, στον 3ο όροφο. Το ακίνητο διαθέτει κάθε πολυτέλεια ενός σύγχρονου σπιτιού καθώς έχει πραγματοποιηθεί ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση. Συγκεκριμένα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, καινούρια ενεργειακά κουφώματα PVC, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, 3 ντουλάπες, γρανιτοπλακάκι στα δάπεδα, κλιματιστικό, καινούριες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και πολλά άλλα. Παραδίδεται ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ κι ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο για επένδυση αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο της πόλης. Φωτεινό και διαμπερές σπίτι, με καλό μπαλκόνι μπροστά και με ανοιχτωσιά.
***ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!***
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές Για φοιτητές ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Πράσινη κάρτα σεισμού ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Διπλά Τζάμια Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Φωτεινό Βαμμένο Κατοικίδιο Κλιματισμός ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Τέντες Επενδυτικό κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Ντουλάπα 3 Εμβαδόν Μπαλκονιών 8 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Προσανατολισμός Βόρειος Ενεργειακή Κλάση Δ Διεύθυνση ΔΕΛΦΩΝ με ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Επιπλωμενο Εξοπλισμένο Πλήρως (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές) Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Καλό Μπροστά Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.