κωδ. Α-6776
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 65 τ.μ., 83.000€

u_photos/A--1405055393.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6776
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
65 τ.μ.
Τιμή
83.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1277€
Όροφος
4ος όροφος
Έτος κατασκ.
1957
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 65 τ.μ., 83.000€

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ και ΜΑΚ.ΑΜΥΝΗΣ, πωλείται ρετιρέ διαμέρισμα 4ου ορόφου, πλήρως ανακαινισμένο-ανακατασκευασμένο 65τμ, με 2 Υπνοδωμάτια, άνετο Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα και Μπάνιο. Το σπίτι είναι γωνιακό, εξόχως φωτεινό, με άνετο γωνιακό μπαλκόνι και πολύ ευχάριστη ανοιχτωσιά. Επιπλέον έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ολικής ανακατασκευής με νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πατώματα με γρανιτοπλακάκι, και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ενεργειακά κουφώματα PVC με διπλά τζάμια, 2 κλιματιστικά για ψύξη-θέρμανση του χώρου, καθώς και πολλά άλλα. Νοτιανατολικό διαμέρισμα, ιδανική επιλογή για επένδυση καθώς είναι μισθωμένο προς 480€ τον μήνα. H ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.
*Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Γωνιακό Διαμπερές ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Πράσινη κάρτα σεισμού ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κατοικίδιο Βαμμένο Διπλά Τζάμια Ντουλάπα Ρετιρέ Φωτεινό Για φοιτητές ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα κοινοχρηστα 10 €Εμβαδόν Μπαλκονιών 10 τ.μ.Κλιματισμός 2 ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ 480€/μήνα Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Ανοιχτωσιά πολύ ευχάριστη Κουζίνα Αυτόνομη Πλήρως Ανακαινισμένη πολύ καλή Μπαλκόνι Γωνιακό καλό Ενεργειακή Κλάση Δ Επιπλωμενο Εξοπλισμένο Πλήρως (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές) Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Διεύθυνση ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ και ΜΑΚ.ΑΜΥΝΗΣ Προσανατολισμός Νοτιοανατολικός Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.