κωδ. Α-6814
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 30 τ.μ., 85.000€

u_photos/A--1396677023.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6814
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
30 τ.μ.
Τιμή
85.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2833€
Όροφος
6ος όροφος
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 30 τ.μ., 85.000€

ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ και ΦΙΛΙΠΠΟΥ, στην καρδιά της φοιτητικής ζωής, πωλείται πλήρως και υπερπολυτελώς ανακαινισμένο studio 30τμ στον 6ο όροφο με έναν ενιαίο χώρο και Μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει άνετο μπαλκόνι με ανοιχτωσιά και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως εγκατάσταση για ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφώματα PVC ενεργειακά, αναμονή για κλιματιστικό, ντουλάπα κλπ., καθώς έχει πραγματοποιηθεί ριζική ανακαίνιση με νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πατώματα με πλακάκια. Εξαιρετική δουλειά στην ανακατασκευή του ακινήτου όπως και στα υλικά αυτής. Ιδανική επιλογή για επένδυση καθώς απέχει ελάχιστα λεπτά τόσο από την Πλατεία Αριστοτέλους όσο και από τα Πανεπιστήμια. Παρέχεται γραπτή διετής (2 έτη) εγγύηση καλής λειτουργίας.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Για φοιτητές ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Πράσινη κάρτα σεισμού Μπαλκόνι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κατοικίδιο Επενδυτικό Studio Βαμμένο ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Φωτεινό Ντουλάπα Διπλά Τζάμια Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Εμβαδόν Μπαλκονιών 5 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κλιματισμός Αναμονή Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Ανοιχτωσιά ευχάριστη Ποιότητα Κτιρίου Αρκετά καλή Ενεργειακή Κλάση Δ Επιπλωμενο Δυνατότητα (δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) Σαλόνι Ένας ενιαίος χώρος Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Διεύθυνση ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ και ΦΙΛΙΠΠΟΥ Προσανατολισμός Νοτιοδυτικός Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.