κωδ. Α-6817
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 91 τ.μ., 295.000€

u_photos/A--991753722.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6817
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
91 τ.μ.
Τιμή
295.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3242€
Όροφος
5ος όροφος
Έτος κατασκ.
1958
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 91 τ.μ., 295.000€

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ και ΝΙΚ.ΦΩΚΑ, πωλείται ΠΛΗΡΩΣ και ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 5ο όροφο(εσοχή ρετιρέ όχι όμως ο τελευταίος όροφος), 91τμ, με 3 Υπνοδωμάτια, άνετο Σαλόνι, αυτόνομη Κουζίνα, Μπάνιο και WC. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό και φωτεινότατο, με πολύ καλό μπαλκόνι. Έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ολικής ανακατασκευής με νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πατώματα με γρανιτοπλακάκι, και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως εγκατάσταση για ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ενεργειακά κουφώματα PVC με διπλά τζάμια, αναμονές για κλιματιστικά, τέντες καθώς και πολλά άλλα. Εξαιρετική δουλειά στις εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου όπως και στα υλικά αυτής. Παρέχεται διετής γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας. Ιδανικό τόσο για επένδυση όσο και για μόνιμη κατοικία. Μοναδικό ακίνητο για όλους όσοι αναζητούν ένα σπάνιο ακίνητο στην πραγματική καρδιά του Κέντρου της πόλης. Παρέχεται γραπτή διετής (2 έτη) εγγύηση καλής λειτουργίας.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
**ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ**
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Γωνιακό Διαμπερές Κατοικίδιο Βαμμένο ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Επενδυτικό ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Πράσινη κάρτα σεισμού Διπλά Τζάμια Για φοιτητές Φωτεινό WC 1 κοινοχρηστα 20 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Εμβαδόν Μπαλκονιών 25 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κλιματισμός Αναμονή Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Κουζίνα Αυτόνομη Πλήρως Ανακαινισμένη πολύ καλή Προσανατολισμός Βορειοδυτικός Ενεργειακή Κλάση Δ Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Καλό Μπροστά- Πλάι άνετο Σαλόνι Μεγάλο με μπαλκόνι, χωριστό Διεύθυνση ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ και ΝΙΚ.ΦΩΚΑ Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.