κωδ. Α-6818
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 94 τ.μ., 290.000€

u_photos/A--995047574.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6818
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
94 τ.μ.
Τιμή
290.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3085€
Όροφος
5ος όροφος
Έτος κατασκ.
1964
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 94 τ.μ., 290.000€

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ, πωλείται υπερλουξ ανακαινισμένο γωνιακό διαμέρισμα 5ου ορόφου, 94τμ, με 2 Υπνοδωμάτια, ΣαλοΚουζίνα, Μπάνιο και WC. Στο διαμέρισμα έχει πραγματοποιηθεί ολική ανακατασκευή και έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να απολαύσει ένα ιδιαίτερο ακίνητο με τρομερή θέα έως και την θάλασσα. Διαθέτει νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε άλλη άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως εγκατάσταση για ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, καινούρια ενεργειακά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, αναμονές για κλιματισμό, τέντες και πολλά άλλα έξτρα. Ακίνητο γωνιακό, διαμπερές, με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, με άνετα μπαλκόνια και τρομερή ανοιχτωσιά, που το καθιστούν άμεσα ένα ιδιαιτέρως φωτεινό και ευχάριστο σπίτι. Ένα σπάνιο ακίνητο, πλέον, στο Κέντρο της πόλης.
Παρέχεται γραπτή διετής (2 έτη) εγγύηση καλής λειτουργίας.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
**ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ**
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Τέντες Πράσινη κάρτα σεισμού Βαμμένο Φωτεινό Επενδυτικό ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Για φοιτητές Κατοικίδιο Διπλά Τζάμια WC 1 Εμβαδόν Μπαλκονιών 12 τ.μ.κοινοχρηστα 18 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κλιματισμός Αναμονή Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Ανετο Πλήρως Ανακαινισμένο Διεύθυνση ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ Ποιότητα Κτιρίου Αρκετά καλή Προσανατολισμός Βορειοδυτικός Ενεργειακή Κλάση Δ Θέα Έως θάλασσα Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Μπαλκόνι Μπροστά καλές-πίσω βοηθητικές Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.