κωδ. Α-6823
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 35 τ.μ., 49.000€

u_photos/A-94144712.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6823
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
35 τ.μ.
Τιμή
49.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1400€
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 35 τ.μ., 49.000€

ΔΕΣΠΕΡΑΙ - δίπλα στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ, πωλείται γκαρσονιέρα 35τμ με 1 Υπνοδωμάτιο, Κουζίνα και Μπάνιο, στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Το σπίτι είναι σε κομβικό σημείο στο Κέντρο της πόλης και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση. Βλέπει στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας και έχει μεγάλη αυλή με αποκλειστική χρήση. Μια ανάσα από τα Πανεπιστήμια. Χρήζει ολικής ανακαίνισης.
**ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ***
***Για άμεση υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6934204615.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Κλιματισμός ΟΠΙΣΘΙΟ Κατοικίδιο Πράσινη κάρτα σεισμού Για φοιτητές Επενδυτικό Χρήζει Ανακαίνισης Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Αυλή Μεγάλη αυτόνομη τ.μ.ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 1970 κοινοχρηστα 5€ €Θέα Ακάλυπτος Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Προσανατολισμός Ανατολικός Πόρτα Απλή Μπαλκόνι Αυλή Κουζίνα Αυτόνομη - Χρήζει Ανακαίνισης Διεύθυνση ΔΕΣΠΕΡΑΙ - ΕΚΘΕΣΗ Ενεργειακή Κλάση Ε Ποιότητα Κτιρίου Καλή Δάπεδο Ξύλο και Μωσαϊκό Τέντες Πέργολα Μπάνιο Σχετικά μικρό χρήζει ολικής ανακαίνισης Κατάσταση Ακινήτου Χρήζει ολικής ανακαίνισης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.