κωδ. Α-7128
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, Διαμέρισμα προς Πώληση 51 τ.μ., 95.000€

u_photos/A--1224870021.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7128
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
51 τ.μ.
Τιμή
95.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1863€
Όροφος
2ος όροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, Διαμέρισμα προς Πώληση 51 τ.μ., 95.000€

25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ και ΔΕΛΦΩΝ, πωλείται εμπρόσθιο διαμέρισμα ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ 51τμ στον 2ο όροφο, με 1 Υπνοδωμάτιο, ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο με ριζική ανακατασκευή με νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και κάθε άλλη πολυτέλεια ενός σύγχρονου ακινήτου όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, ενεργειακά κουφώματα PVC, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικό, ντουλάπα και πολλά άλλα. Διατίθεται με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Φωτεινό σπίτι, με ανατολικό προσανατολισμό, καθώς και με καλό μπαλκόνι εμπρός με πολύ ανοιχτωσιά. Τοποθετημένο σε εξαιρετικό σημείο, που αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση.
*Για άμεση υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
**ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Κατοικίδιο Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Για φοιτητές ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Επενδυτικό Φωτεινό Βαμμένο Κλιματισμός ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Ντουλάπα Διπλά Τζάμια Πράσινη κάρτα σεισμού Εμβαδόν Μπαλκονιών 10 τ.μ.κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Διεύθυνση 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ και ΔΕΛΦΩΝ Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Προσανατολισμός Ανατολικομεσημβρινός Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Ενεργειακή Κλάση Δ Επιπλωμενο Ηλεκτρικές συσκευές (μόνο) Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Καλό Μπροστά Θέα ΜΑΡΤΙΟΥ και ΔΕΛΦΩΝ Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα ΣαλοΚουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.