κωδ. Α-7174
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 45 τ.μ., 120.000€

u_photos/A--130631481.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7174
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
45 τ.μ.
Τιμή
120.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2667€
Όροφος
Ημιόροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 45 τ.μ., 120.000€

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ και ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, στην πραγματική καρδιά του Ιστορικού Κέντρου, πωλείται διαμέρισμα ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ 45τμ με 1 Υπνοδωμάτιο, ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο, στον ημιόροφο μιας αξιόλογης πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα είναι ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ με ριζική ανακατασκευή, με νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και με κάθε άλλη πολυτέλεια ενός σύγχρονου ακινήτου όπως ενεργειακά κουφώματα PVC, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση του χώρου, μεγάλη ντουλάπα και πολλά άλλα. Το σπίτι παραδίδεται ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ κι ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και πλυντήριο-στεγνωτήριο. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο με διαχρονική αξία στην επένδυση λόγω του κομβικού σημείου. Κατάλληλο για βραχυχρόνια μίσθωση με μικτή απόδοση 10%.
*Για άμεση υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6934204615.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Διπλά Τζάμια Για φοιτητές ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Επενδυτικό ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Βαμμένο Ντουλάπα Πράσινη κάρτα σεισμού Κατοικίδιο ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Κλιματισμός Φωτεινό κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2021 Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο Θέα Ανοιχτωσιά αρκετή Ποιότητα Κτιρίου Αρκετά καλή Ενεργειακή Κλάση Ε Επιπλωμενο Εξοπλισμένο Πλήρως (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές) Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Διεύθυνση ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ και ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Προσανατολισμός Νοτιοδυτικός Δάπεδο Πλακάκι Κουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Μπάνιο Πλήρως Ανακαινισμένο

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.