κωδ. Α-7209
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 36 τ.μ., 60.000€

u_photos/A-1837761906.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7209
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
36 τ.μ.
Τιμή
60.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1667€
Όροφος
2ος όροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 36 τ.μ., 60.000€

ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ, πωλείται ΠΛΗΡΩΣ και ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο studio 35, 71τμ στον 2ο όροφο, με έναν ενιαίο χώρο και Μπάνιο. Το ακίνητο έχει ανακατασκευαστεί ριζικά και διαθέτει κάθε πολυτέλεια και άνεση ενός σύγχρονου σπιτιού όπως ενεργειακά κουφώματα PVC με διπλό τζάμι, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση του χώρου, ντουλάπα και πολλά άλλα. Διατίθεται ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ κι ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Ιδανική επιλογή για όλους όσοι αναζητούν ένα ακίνητο προς επένδυση σε μια περιζήτητη γειτονιά του Ιστορικού Κέντρου.
**Για άμεση υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430 .
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διπλά Τζάμια ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Βαμμένο Studio Πράσινη κάρτα σεισμού ΟΠΙΣΘΙΟ Ντουλάπα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κλιματισμός Κατοικίδιο Για φοιτητές Επενδυτικό Φωτεινό κοινοχρηστα 12 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2021 Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Διεύθυνση ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ Κουζίνα Ένας ενιαίος χώρος Σαλόνι Ένας ενιαίος χώρος Επιπλωμενο Εξοπλισμένο Πλήρως (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές) Ενεργειακή Κλάση Η Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου ΚΑΛΗ Προσανατολισμός Νότιος Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.