κωδ. Α-7212
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΦΕΙΟ, Διαμέρισμα προς Πώληση 60 τ.μ., 108.000€

u_photos/A--1521645356.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7212
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΠΑΠΑΦΕΙΟ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
60 τ.μ.
Τιμή
108.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1800€
Όροφος
1ος όροφος
Έτος κατασκ.
1960
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΠΑΠΑΦΕΙΟ, Διαμέρισμα προς Πώληση 60 τ.μ., 108.000€

ΠΑΠΑΦΗ-ΛΕΩΦ.Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δίπλα στα Πανεπιστήμια, πωλείται πλήρως και υπερπολυτελώς ανακαινισμένο διαμέρισμα 60τμ με 2 Υπνοδωμάτια, Σαλόνι, αυτόνομη γωνιακή κουζίνα και Μπάνιο, στον 1ο όροφο. Το ακίνητο είναι ριζικώς ανακατασκευασμένο και διαθέτει εξ ολοκλήρου αλλαγμένες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλά και κάθε άνεση ενός σύγχρονα ανακαινισμένου σπιτιού όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, γερμανικά συνθετικά κουφώματα μάρκας Koemmerling με τριπλή υάλωση ηλεκτρικά ρολλά και σίτες, DAIKIN 12000BTU κλιματιστικό στη σαλοκουζίνα και αναμονές στα υπνοδωμάτια, σύστημα συναγερμού, γύψινες διακοσμητικές κατασκευές με κρυφούς φωτισμούς LED, και πολλά άλλα. Εξαιρετικό διαμέρισμα σε μια ήσυχη γειτονιά και με πολύ εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο της πόλης.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
**Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές Για φοιτητές Πράσινη κάρτα σεισμού ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Κατοικίδιο ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Ντουλάπα Διπλά Τζάμια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ Επενδυτικό Βαμμένο Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Φωτεινό κοινοχρηστα 15 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2021 Εμβαδόν Μπαλκονιών 8 τ.μ.Κλιματισμός DAIKIN INVERTER 12000BTU Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Ανετο Πλήρως Ανακαινισμένο Θέα Απεναντι Πολυκατοικίες Κουζίνα Αυτόνομη Πλήρως Ανακαινισμένη Γωνιακή Προσανατολισμός Βορειοανατολικός Ενεργειακή Κλάση Η Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Καλό Μπροστά - πίσω βοηθητικό Διεύθυνση ΠΑΠΑΦΗ-ΛΕΩΦ.Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.