κωδ. Α-7220
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 72 τ.μ., 190.000€

u_photos/A-653593296.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7220
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
72 τ.μ.
Τιμή
190.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2639€
Όροφος
1ος όροφος υπερυψωμένος
Έτος κατασκ.
1962
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 72 τ.μ., 190.000€

ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ, πωλείται ένα γωνιακό ΠΛΗΡΩΣ και ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο (υπερυψωμένος), 72τμ, με 2 Υπνοδωμάτια, άνετη ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο. Στο διαμέρισμα έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ολικής ανακατασκευής με νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πατώματα με γρανιτοπλακάκι, και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ενεργειακά κουφώματα PVC με διπλά τζάμια, αναμονές για κλιματιστικά, ντουλάπα καθώς και πολλά άλλα. Εξαιρετική δουλειά στις εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου όπως και στα υλικά αυτής. Ιδανική επιλογή για όλους όσοι αναζητούν ένα σπάνιο ακίνητο στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Ιδανική επιλογή και για επαγγελματική στέγη λόγω του κομβικού σημείου.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Γωνιακό Διαμπερές Πράσινη κάρτα σεισμού ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Βαμμένο Διπλά Τζάμια Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Φωτεινό ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Για φοιτητές Ντουλάπα Κατοικίδιο Επενδυτικό κοινοχρηστα 12 €Εμβαδόν Μπαλκονιών 20 τ.μ.ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κλιματισμός Αναμονή Προσανατολισμός Ανατολικομεσημβρινός Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Ανοιχτωσιά Ποιότητα Κτιρίου Αρκετά καλή Μπαλκόνι Γωνιακό μεγάλο Ενεργειακή Κλάση Η Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Διεύθυνση ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη πολύ καλή

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.