κωδ. Α-7221
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 47 τ.μ., 130.000€

u_photos/A-1960974791.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-7221
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
47 τ.μ.
Τιμή
130.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2766€
Όροφος
1ος όροφος υπερυψωμένος
Έτος κατασκ.
1962
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΓΝΑΤΙΑ, Διαμέρισμα προς Πώληση 47 τ.μ., 130.000€

ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ, πωλείται ένα ΠΛΗΡΩΣ και ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ανακαινισμένο κι εμπρόσθιο διαμέρισμα στον 1ο όροφο (υπερυψωμένος), 40τμ, με 1 Υπνοδωμάτια, άνετη ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο. Στο διαμέρισμα έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες ολικής ανακατασκευής με νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, νέα πατώματα με γρανιτοπλακάκι, και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονου ακινήτου όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ενεργειακά κουφώματα PVC με διπλά τζάμια, αναμονές για κλιματιστικά, ντουλάπα καθώς και πολλά άλλα. Εξαιρετική δουλειά στις εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου όπως και στα υλικά αυτής. Ιδανική επιλογή για όλους όσοι αναζητούν ένα σπάνιο ακίνητο στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Ιδανική επιλογή και για επαγγελματική στέγη λόγω του κομβικού σημείου.
Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Διαμπερές Ντουλάπα Βαμμένο Επενδυτικό ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Διπλά Τζάμια Πράσινη κάρτα σεισμού Φωτεινό Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Μπαλκόνι Κατοικίδιο Για φοιτητές κοινοχρηστα 15 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Εμβαδόν Μπαλκονιών 8 τ.μ.Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Κλιματισμός Αναμονή Σαλόνι Ανετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Απέναντι πολυκατοικίες Ποιότητα Κτιρίου Αρκετά καλή Ενεργειακή Κλάση Η Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Προσανατολισμός Νοτιοανατολικός Διεύθυνση ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη πολύ καλή

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.