Η Εταιρεία

H ACB Real Estate είναι μια δυναμική μεσιτική εταιρία που ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη της κτηματαγοράς που σφυρηλατηθήκανε από το 2008 και μεσούσης της οικονομικής κρίσης εμπέδωσαν ότι σημασία έχει ο άνθρωπος και η κάλυψη μιας από τις πιο βασικές του ανάγκες όπως είναι η στέγαση, είτε κατοικίας είτε επαγγελματικής στέγης.   
 
Στην καρδιά της πόλης, βρίσκεται το μεσιτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, ACB Real Estate. Υπηρετώντας την κτηματαγορά της πόλης μας επί δέκα συναπτά έτη, λειτουργώντας επί καθημερινής βάσης, γνωρίζουμε ίσως καλύτερα από κάθε άλλον το πως θα σας βοηθήσουμε για εξεύρεση του ακινήτου που αναζητείτε σε περιοχές όπως το Ιστορικό-Εμπορικό Κέντρο,τα Πανεπιστήμια, την Νέα Παραλία, την Καλαμαριά,Φάληρο, Παπάφειο, Ευζώνων,Μπότσαρη, Δελφών και εν γένει όλο το κομμάτι του Ανατολικού κέντρου της πόλης, καθώς και σε περιοχές όπως η Άνω Πόλη, οι Σαράντα Εκκλησιές, ο Αγ. Παύλος, η Ευαγγελίστρια και το CITY GATΕ.
 
Επιπλέον μπορείτε να μας εμπιστευτείτε με για την πώληση ή ενοικίαση της κατοικίας ή της επαγγελματικής στέγης σας στη Θεσσαλονίκη, καθώς το γραφείο μας αναλαμβάνει την άμεση προώθηση του ακινήτου σας εξέχουσα θέση σε όλα τα σημαντικά ελληνικά sites και αποτελεί ενεργό μέλος παγκόσμιου δικτύου με προβολή όλων του ακινήτου σας σε 63 χώρες και σε 108 διαφορετικά portals.
 
Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της ACB  Real Estate στην κτηματαγορά, εγγυώνται ότι θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και κυρίως με σεβασμό την πιο βασική σας ανάγκη, την εύρεση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης ή και την πώληση-ενοικίαση αυτής!
 
Η ACB Real Estate πλαισιωμένη από μία ομάδα έμπειρων κτηματομεσιτών, μηχανικών, αριχτεκτόνων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και τεχνιτών προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
 

 

ACB Real Estate

Διεύθυνση:
Φιλίππου 75-77 (Κατάστημα)
Τ.Κ. 54635, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:
2310 550510

Κινητό:
6957 171164

Email:
info{ta}acb{tod}gr

Χάρτης της έδρας μας