κωδ. Α-6722
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμέρισμα προς Πώληση 50 τ.μ., 95.000€

u_photos/A--1298334625.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6722
Περιοχή
ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπο-περιοχή
ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
50 τ.μ.
Τιμή
95.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1900€
Όροφος
3ος όροφος
Έτος κατασκ.
1965
Δωμάτια
1 υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Διαμέρισμα προς Πώληση 50 τ.μ., 95.000€

ΦΑΛΗΡΟ, πωλείται ρετιρέ διαμέρισμα ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, στον 3ο όροφο, 50τμ, με 1 Υπνοδωμάτιο, ΣαλοΚουζίνα και Μπάνιο. Το ακίνητο είναι εμπρόσθιο με μεγάλο μπαλκόνι και ανοιχτωσιά και διαθέτει κάθε άνεση ενός σύγχρονα ανακαινισμένου σπιτιού όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφώματα ενεργειακά PVC με διπλά τζάμια, κλιματιστικό, ντουλάπα, καινούριες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, πατώματα με γρανιτοπλακάκι, καθώς και πολλά άλλα. Διατίθεται ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ κι ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Διαμέρισμα με εξαιρετική ποιότητα ανακαίνισης, ιδανικό για επένδυση. Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο της πόλης, δίπλα σε στάσεις ΟΑΣΘ με πολύ εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο της πόλης.
*Για ΑΜΕΣΗ υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 6977402430.
***Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Ενοικίαση για περιοδικό διάστημα Πράσινη κάρτα σεισμού ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ Βαμμένο Επενδυτικό ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ντουλάπα Διπλά Τζάμια Ρετιρέ Τέντες Κλιματισμός Κατοικίδιο Για φοιτητές Φωτεινό Εμβαδόν Μπαλκονιών 10 τ.μ.κοινοχρηστα 10 €ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ 2020 Διαθέσιμο Από ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!! Προσανατολισμός Ανατολικός Σαλόνι Άνετο με μπαλκόνι Μπάνιο Άνετο Πλήρως Ανακαινισμένο με ντουζιέρα Θέα Ανοιχτωσιά Ενεργειακή Κλάση Δ Επιπλωμενο Εξοπλισμένο Πλήρως (όλες οι ηλεκτρικές συσκευές) Πόρτα Θωρακισμένη ασφαλείας Ποιότητα Κτιρίου Καλή Μπαλκόνι Μεγάλο μπροστά Δάπεδο Πλακάκι Κατάσταση Ακινήτου ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Κουζίνα Σαλοκουζίνα Πλήρως Ανακαινισμένη Διεύθυνση ΦΑΛΗΡΟ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα:

2310 550510
6957 171164

ή συμπληρώστε τη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.